Wednesday, 26 February 2014

Malang Tak Pernah Ada Bau !!

Assalamualaikum w.b.t

Aduiiiyoiii lame betul rase tak hapdet blog. Selamat hari rabu, selamat menghadapi stress bekerja, selamat untuk semua. So arini aku memang sesaje nak share cerita sedih aku. Mohon simpati dari kalian ek..Heeee..

Hari sabtu, 15/02/2014 aku rase aku accident. Aku rase la, sebab aku pun tak pasti nak kategorikan as accident or anything yang lebih spesific.


Sedih, sebak, pilu, sentap dan segala macam perasaan lagi sume ade. Dah la nak gi holiday, kereta pulak buat hal. Mau jek aku saman diri sendiri sebab terlampau cuai. So penunggang, pemandu kat luar sane plis plis plis be more extra becareful. Betul sumpah aku tak tipu. Malang mane pernah ada bau. Kalau ade, dah lame aku elak. Bende pun dah jadik kan. Berhenti membebel plis. Hahaha...

Sekian short entry untuk tagih simpati. Kahkahkah~

3 comments: