Wednesday, 30 October 2013

Selamat Pengantin Baru Bell !!

Assalamualaikum..

Hee ni cerite basi punye tapi nak masukkan jugak. Maklumla bz kununnye..

12 Oktober 2013 bersamaan hari Sabtu, ex-classmate; Siti Sohibul Nabilah Abdullah telah selamat di ijab kabulkan seraya selamat jugak menjadi isteri yang sah kepada En.Yusof..  Wahhh bestnyee tengok lepas sorang,sorang lagi member yang selamat bertukar ke status 'Puan'.

Majlis sanding dia buat hari Ahad. So aku pun dah siap-siap plan dengan ex classmate pegi rumah bell saing. Yela dah 4 taun tinggalkan skolah, alang-alang tu boleh la buat mini reunion.


Ni dia Mr. & Mrs. Yusof mase malam berinai. cantik sangat. Semoga berkekalan hingga syurga hendaknye (=

Aku suka sangat ngan konsep dia. Pengantin pun tak tenggelam. 

Ni la antare muka budak-budak klas aku dulu. Skang dah layak mak budak dah..

Muka-muka berjaya !



Dah jumpe ramai-ramai tu memasing sebok jek la pose sane pose sini. Memasing dah berjaye dengan kehidupan sendiri. Happy sangat. So geng, kite jumpe kat next wedding plak ye ^_~

3 comments:

  1. time kawan2 lah boleh jupe semula kwn2 lamer..

    ReplyDelete
  2. best kalau keluar ramai ramai dengan kawan..hehe=D

    ReplyDelete
  3. tu la.. waktu kenduri kawin je..
    boleh jmpa kawan2 lama :)

    ReplyDelete