Wednesday, 18 September 2013

Terima Kasih En.Hotlink!!

Assalamualaikum!!

Hey hey hey..Mood sangat-sangat super duper happy tahap naga. Haa nampak tak betape happy sangat aku ni.

Brape ari lepas aku rase tersangatlah spoil. Pasai empon yang di tunggu-tunggu masih tak kunjung tiba. Rase macam errr ok aku dah kene game ngan hotlink. Redha jek la sebab aku takde kluarkan duit untuk dapatkan empon tu. Pastu tetibe ade unknown number call mintak confirmation address. Wahhaaaa time tu dah rase macam nak cium sume bende yang ade kat ofis. Dia kate just standby jek sebab penghantaran akan dibuat pada bila-bila masa. So, aku pun tunggu.. tunggu..... tunggu...... dan tungguu.......

1 ari...

2 ari....

3 ari......

berhari-hari.....

"Woi empon ko dah kene rembat la wei dengan runner tu".. Tetibe suare-suare berbunyi.. Aaaaa kat hati pun dah terdetik camtu jugak. Tapi lek lagi. Tunggu jugak..

Sampai 1 ari tu rase macam kesabaran dah paras idong dah. Memule call 1300820120 tu. Dia kate sebarang penghantaran kene tanye kat centre berdekatan. Tengahari tu waktu lunch terus grak SACC Mall pi tanye. Sekali hampe giler sebab tu bukan centre. Cehh.. Aku pun balik dengan keadaan yang pasrah amat.

Time tu aku dah redha jek la.. Takpe la bukan rezeki kan. Walhal dalam hati rase macam nak sumpah seranah dah tu. Hahaha.. Dah brape ari pastu, dalam pukul 3petang aku dapat call dari unknown number. Dia kate call dari maxis. Masetu aku rase macam nak lompat bintang weiii!!! Pas kmpom alamat tu aku terus tanye bile nak anto. Dia kate, nak anta dah ni ha. Mak aiiii dari letak fon tu aku mcm tak boleh nak benti senyum hoi! Seronok bukan kepalang. Tak lame pastu dia pun sampai la ke ofis. Kui kui kui.. Maka....


Gambar belas ihsan dari opismate =P tQ Kak Linda..

Terima kasih Ya Allah..sukeeeeee sangat-sangat kuase sembilan. Hoho tapi belum sempat-sempat nak godeh sume apps yang ade. Ofismate kate tak boleh tido malam la tu...Haha tak de maknenye..Sim card pun nak kene potong bagai. Btw,nset ni sangat best!! Silelah beli..hew hew hew

Sekian,wassalam =)

6 comments:

  1. tahniah...
    kalau kakain pun suka sangat,,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu tengkiu..
      mau tak suke..bnde free kan =P

      Delete
  2. dapat free? wahh best gila...mmg bertuah badan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee rezeki..agak bertuah la jugak..

      Delete