Tuesday, 27 August 2013

HURRY UP AND GRAB IT NOW!!!

Assalamualaikum.

Pe kabo sume. Ade sihat ker? Hehe ni bukan segmen Giveaway or something like that ea. Arini aku nak kongsi cara mudah nak menang iPhone5.. IPHONE 5 WOIIII.. Hehehe..Aritu aku ade cerite pasal Samsung Galaxy S4 kt SINI kan. Arini up sket ke iPhone 5. Hewhewhew :p

Aku pengguna prepaid sejak sedari dulu lagik. Pernah guna postpaid tapi aku jenis yang tak suke berhutang pasai takut tak terbayar kalau berhutang ni. Haa gituuu.... So sejak-sejak ade Maybank2u ni makin ligat la aku top-up. Haaa.. Kadang-kadang terase macam nak jadik agen topup yang tak berdaftar plak. Huhu.. And 1 day lepas aku buat transaksi, tetibe Hotlink bagi mesej :

'Menangi iPhone 5 setiap minggu dgn menambah nilai melalui Maybank2u atau m2u Mobile. Tamat 3/11. Tertakluk T&S.'

As usual, aku akan abai abai abaikan mesej-mesej yang berunsur macamtu.. Cewahhh bajet plak kan. Pastu try la bukak web Maybank2u. Tup tup klua ini macam




Hah kau..... Kemain senang betul skang ni nak menang yek. So ape tunggu lagi. Kalau tak boleh nak online gune pc or lappy, kemudahan skang dah macam-macam tersedia kat smartphone tu. Hehe.. Kalau tak tau nak topup number sape, meh kat number aku yer. keh keh keh..

Thru pc or lappy : http://maybank2u.com.my/
thru phone : http://www.maybank2u.com.my/mbb/Mobile/home.do

Don't be late fren =) Mane la tau kot rezeki ke kan.. Good Luck !!

Sekian,wassalam...

5 comments:

  1. Replies
    1. Hehe cik nor try la..iphone 5 tu..

      Delete
  2. mnarik2x, klau blh dpt iphone 5 tu kn best..

    ReplyDelete
  3. Kena hantar penyertaan setiap minggu nampaknya, chance nak menang tinggi sikit :)

    ReplyDelete